Search schedules

Track and trace

March 13, 2020

W.E.C. Lines B.V. is een dynamische middelgrote maritieme transportorganisatie gespecialiseerd in het vervoer van containers. Onze dienstverlening concentreert zich met name op Engeland, Portugal, Spanje, Canarische Eilanden, Noord Afrika en Oost Afrika. Ons hoofdkantoor staat in Rotterdam. Daarnaast zijn er onder andere vestigingen in Antwerpen, Barcelona, Felixstowe, Hamburg, Mombasa en Nairobi.

Functieomschrijving
In deze dienstverlenende functie wordt een beroep gedaan op vele vaardigheden. De combinatie van deze vaardigheden maken je tot een integere kandidaat die staat voor de uitvoering van de werkzaamheden. Gezien de grootte van de organisatie zijn er vele taken/verantwoordelijkheden die onder je beheer vallen. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe aangelegenheden, de spil/het vangnet van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van relevante P&O gerelateerde administratie, het recruitmentproces en officemanagement. Daarnaast ben je in staat het bedrijf uitstekend te vertegenwoordigen naar een van onze veelal internationale contacten en schroom je niet tot het schenken van koffie of het waarnemen van de receptie.

In deze afwisselende en fulltime functie behoren o.a. de volgende taken tot je dagelijkse werkzaamheden:

- Contactpersoon voor alle medewerkers;
- Beheren en uitvoeren van het recruitment- en personeelsproces, inclusief relevante administratie en verantwoordelijk voor de juiste input aan de salarisadministratie, deze controleren en verwerken;
- Verantwoordelijk voor ziekteverzuimregistratie, verzuimbegeleiding en contactpersoon van de arbodienst;
- Het verlenen van advies aan de directie over alle personeelsvraagstukken;
- Verantwoordelijk voor de postverwerking, het boeken van reizen, controleren van de overheadfacturen, beheer van het wagenpark, de website, facilitaire zaken en PR.

Profiel
Je opleiding en/of werkervaring is minimaal op HBO (HRM) niveau en je hebt ruime aantoonbare ervaring met soortgelijke werkzaamheden. Je bent representatief en kunt zelfstandig te werk gaan, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, bent accuraat, goed in het organiseren van allerhande zaken en weet vertrouwelijke informatie op waarde te schatten. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wij bieden
W.E.C. Lines B.V. biedt een veelzijdige functie in een internationale en dynamische werkomgeving. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van eigen initiatieven. Wij bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfspensioen.

Procedure
Als je meer wilt weten over deze functie neem dan contact op met Alexandria van Heijningen in ons kantoor in Rotterdam of mail je cv naar alexandria.van.heijningen@nl.weclines.com

Get in touch

How can we help? If you would like more information about our services we are eager to help.

Rate request

Need a rate? Request a rate using our online rate enquiry form. Request multiple rates for different container types and destinations.